Ajankohtaista / Aktuellt

Suomen simmentalyhdistys – Finska simmentalföreningen

Pohjoismainen simmentaltapaaminen järjestetään Suomessa 11.-13-7.2018

Vieraillemme on järjestetty keskiviikkona yritysvierailu Pohjanmaan Lihaan sekä tilavierailu Peter ja Ann-Luise Backin tilalle. Yöpyminen on Powerparkissa.
Torstaiaamuna aloitamme kaikkien pohjoismaiden hallitusten yhteiskokouksella.
Iltapäivällä siirrymme tilavierailulle yhdistyksen puheenjohtajan Jarkko Rautiaisen tilalle ja sen jälkeen on yhteinen grilli-ilta Toholammilla.
Yöpyminen on mahdollista Hotelli Hirvikoskessa Toholammilla.
Perjantaina aamupäivälla vierailukohteena on Tapion tila Ilmajoella. Lounasta nautimme Linds kökissä Närpiössä ja viimeisenä on ohjelmassa vierailu Cindi ja Krister Groopin tilalle Norrnäsiin.

Kaikki simmeltalyhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita mukaan torstai-iltapäivästä eteenpäin. Hintatiedot ilmoitamme myöhemmin. Kulkeminen omilla autoilla.

Lisäinformaatiota julkaistaan sekä yhdistyksen Simmental Suomi-Finland fb- että kotisivuilla

Nordisk simmentalträff kommer att ordnas i Finland 11-13.7.2018.
Program för våra gäster på onsdagen med besök på Österbottens Kött och gårdsbesök hos Peter och Ann-Louise Back. Övernattning på powerpark.
Torsdagen börjar med gemensamt möte för styrelsemedlemmarna.
På eftermiddagen gårdsbesök hos ordförande Jarkko Rautiainen och sedan gemensam grillkväll i Toholampi.
Övernattning på hotell Hirvikoski i Toholampi.
Fredagen gårdsbesök Tapion tila i Ilmajoki på förmiddagen. Lunch på Linds kök i Närpes och till sist gårdsbesök hos Cindi och Krister Groop i Norrnäs.
Alla medlemmar i simmentalföreningen har möjlighet att delta i programmet fr.o.m. torsdag eftermiddag. Prisuppgifter kommer senare. Transport med egna bilar.

Mera information kommer så småningom på föreningens facebooksida, Simmental Suomi-Finland, och på föreningens hemsida.

Comments are closed.